Winkwink.se Svenska Sexshop med Sexleksaker

feb 1

Winkwink.se er en svensk sexhsop med sexleksaker. Fx dildo, vibrator, bondage og meget andet. Winkwink.se er søstervirksomhed til winkwink.dk som er den danske version.

På både winkwink.se og winkwink.dk kan man finde gode kvalitet dildo produkter eller en klitoris vibrator i høj kvalitet. Som sexshop handler det om at have mange af disse typer sex legetøj på sin shop. Bondage er også rigtig vigtigt da fifty shades of grey og sexlegetøj hertil gjorde det utrolig populært. Et andet interessant område er fetish tøj og og sexshop. Svenskerne og danskerne køber dog lidt forskelligt sexleksaker (på svensk) eller sexlegetøj. Af det mere populære sexlegetøj findes fx We Vibe og Fun Factory som er kendt for mange som har været i en sexbutik eller erotisk webshop.

Men hvor skal man egentlig starte hvis man skal have en vibrator. En god ide er at finde en mellemklasse vibrator hvis det er første gang du skal have en klitoris vibrator eller g-punkts vibrator. Så får du kvalitet men uden at bruge en masse penge på det første stykke sexlegetøj for det kan være at du finder ud af du bliver mere stimuleret af en anden typer vibrator med andre funktioner. Fx er womanizer meget dyr men har vundet utallige priser men måske den ikke virker for dig og den koster jo alligevel 1699,- så evt. start med en anden vibrator før du går i gang med luksus vibratorer såsom womanizer.

Leave a Reply