Winkwink.se sexshop med sexleksaker og lingerie

nov 12

1. december 2015 åbner winkwink.se efter mere end 3 måneders intensivt arbejde på at blive klar. Den nye shop vil være mere eller mindre identisk i forhold til den danske version winkwink.dk. De største ændringer er sprog, fragtmetoder, betalingsmetoder samt diverse småting så winkwink.se er klar til at sælge sexleksaker 😉

I sverige hedder sexlegetøj nemlig sexleksaker og det er et spændende marked med nogle gode konkurrenter men hvor vi ser gode muligheder for at tilbyde lidt ekstra og få en bid af kagen på det svenske marked.

Når man går ind på det svenske marked er det vigtigt at være opmærksom på de forskelle der er på det danske og det svenske marked. En af de mere afgørende elementer er måden svenskere betaler på. I sverige er den mest benyttede betalingsmetode Klarna som bla. er faktura betaling som er relativt nyt i Danmark og mere et alternativ hvor det er den primære betalingsmetode i Sverige.

Vi har meget spændt på åbningen og ser frem til et stækt forår i 2016 hvor vi for alvor melder vores ankomst med winkwink.se. Vi håber også at vi kan udvide til endnu et land i 2016 men det vigtigste er at få godt gang i det svenske marked hvor vi vil være den førende webshop med sexleksaker, vibratorer, onani produkter og lingerie!

 

Leave a Reply