Winkwink.dk – en blog til en webshop

feb 19

En af vores største opgaver hos blogeksperten var at lave en lækker blot til webshoppen winkwink.dk som sælger sexlegetøj. Der skulle arbejdes på konceptet. Fx hvordan skal bloggen bruges og hvordan vil den have størst effekt. Derfor endte det ud i at man til at starte med skriver 1 gang om ugen om hvad der sker samt supplerende med lidt tilbud på fx dildoer, vibratorer, onani produkter, lingeri eller hvad der nu måtte være aktuelt på det pågældende tidspunkt.

Når man skal drive en blog er det generelt vigtigt at der bliver skrevet rigtig meget indhold så man dag 1 kan læse en guide om fx sex legetøj og så den anden dag lidt tips og tricks til flot lingeri og så dagen efter måske et godt tilbud. På den måde hvor du fordelt lidt mellem tilbud, guides, tips og fx andre hverdags ting som kan give input til den besøgende som søger netop det skriver om.

Derudover er det vigtigt at man prøver at skrive til læser og ikke for ens egen interesse. Husk at du skriver for at informere andre og det derfor også skal virke tiltalende og interessant for læser.

Leave a Reply