We-vibe sexlegetøj

maj 24

We-Vibe er verdens mest populære sexlegetøj til par i verden og der er det sidste år kommet flere nye modeller hvor især We-Vibe 4 plus  app er den mest iøjefaldende af dem alle da den er forbundet med din telefon da man har lavet apps som gør at du ikke mere behøves at bruge fjernbetjeninger.

Fx kan man til iphones finde den smarte app og bagefter forbinde via bluetooth med ens we-vibe 4 plus. Herefter kan den ene styre vibrationerne og styrken på det smarte sex legetøj.

We vibe har vunder mange priser for det lækre matriale og garanti for en god oplevelse med legetøjet.

Den danske webshop winkwink.dk har oplevet en enorm stor interesse for vibratoren som er et sikkert valg i de danske soveværelser. Her har man været nødt til at bestille et stort parti på lager for at kunne opretholde den store efterspørgsel som der er på we-vibe.

Par sexlegetøj er blevet mere og mere populært de sidste par år fra tidligere hvor vibratorer var noget singler gjorde for dem i selv men i dag er det altså mindst ligeså meget par som ønsker bedre sex sammen ligesom navnet we-vibe lægger op til.

Efterfølgende har mange andre virksomheder prøvet at kopiere we-vibes succes produkter. Fx har Lelo lavet flere produkter som minder en del om hvor fx Lelo Ida og Lelo Tiani minder meget om we vibes par produkt. De danske sexshops har oplevet en stor interesse for det og vil fortsat.

Leave a Reply