Underwear4men.dk – Modeblog?

mar 9

Når man har en webshop med fashion produkter ligesom underwear4men.dk som sælger underbukser, sokker, t-shirts og meget mere er det bare vigtigt at have en blog hvor man lækkert og elegang kan præsentere nye styles på sin blog så det er fedt og lækkert.

Den måde vi bruger vores på underwear4men.dk er at vi skriver om de nyeste ting der sker samt gode tilbud og tips. På den måde synes vi at vi kan få kunden til at få et bedre indblik i hjertet bagved shoppen. Derudover er det vigtigt for da det har en effekt på ens placering på google da aktivitet på ens side har en god effekt da det viser at der er liv på shoppen og det kan google godt lide. Generelt er det bare vigtigt som hjemmesideejer at vise at der er liv på sin side. Det kan jo også gøres på mange forskellige måder. Hvis du sælger møbler kan du jo fortælle om hvordan de næste møbler bliver eller hvordan i er kommet på netop det møbel og hvordan processen var så kunden kan få lidt storytelling med da det også kan være en god måde at lave en sælgende tale som ikke er for meget salgssnak men en kombination af dit produkt men også informativ og interessant.

Det sidst jeg skrev om på underwear4men.dk var om hvordan folk bruger deres tøj alt efter årstid og i forhold til forskellige lande. Fx går de med jakker i sydspanien selvom det er 15-20 grader. I danmark står alle danskerne short og på vej ned til stranden og på samme måde kan man drage parallel til sokker som ikke sælger ligeså meget i sommermånederne som vintermånederne da årstiden har en vigtigt faktor i det.

Leave a Reply