Sådan finder du et godt tema til din wordpress side

mar 27

Når man skal åbne sin hjemmeside eller blog er det vigtigt at den er flot og præsentabel og en genvej til dette er at købe tema så du har et godt udgangspunkt og kan ændre lidt så du også får gjort det lidt unikt men hvordan gør man egentlig i praksis? Herunder vil jeg forklare hvordan jeg gør generelt. Dvs. også når jeg skal laves magento webshops.

Dengang jeg skulle finde tema til fx min egen blog kristoffer-hjerrild.dk hvor jeg blogger om at være ung iværksætter kiggede jeg på siden themeforest som er en side hvor en masse udviklere og designer sælger deres temaer. Dvs. lidt ligesom en markedsplads.

Jeg gik i sin ind på themeforest og gik under wordpress og fandt underkategorien blog og news så jeg kun så blogs som havde en blog eller nyheds lignende opbygning. Det gjorde at jeg nemt kunne danne mig et overblik og hvilke temaer der var tilgængelige. Dog skal det siges at man sagtens kan bruge et med en hel anden opbygning og så fx brug blogfunktionen på det pågældende tema da de fleste temaer har designs af alle undersider.

Jeg købte så et tema og gik i gang med at tilpasse det efter jeg nemt havde installeret det via ftp. Man kan også bare uploade men jeg er lidt gammedags og bruger for det meste ftp.

Samme princip havde jeg med både underwear4men.dk som sælger undertøj og Winkwink.dk som sælger sexlegetøj. De er begge bygget på et tema som er købt men så tilpasset en hel masse så det har fået et helt unikt design som jeg personligt selv er mega fedt! det er pisse stilfuldt og får selv halv grimme dildoer til at stå flot og elegant 😉

Men det kan være en udfordring i starten hvis du ikke har prøvet det før for der er nogle grundregler som skal overholdes og hvis det ikke gøres kan det hurtigt blive halvgrimt så heldigvis har mine års erfaring med sex legetøj og magento webshops været en god træning for mig så det hele bliver præsenteret som det skal 🙂

Leave a Reply