Blogeksperten blev etableret september 2010 af Kristoffer Hjerrild. Blogeksperten adskiller sig fra andre udbydere ved at lægge vægt på at levere en komplet blog med både lækkert design, opsætning og vejledning før bloggen åbner. På denne måde sikrer vi, at bloggen vil få en sund start med hurtig og effektiv succes.

Kristoffer Hjerrild – Ejer, designer og markedsføringsansvarlig

I 2009 lancerede Kristoffer Hjerrild sin blog om at være ung iværksætter kristoffer-hjerrild.dk. En blog om iværksætteri. Bloggen var en helt ny form for kontakt fra blogger til andre iværksættere og den blev hurtigt populær med sine mange relevante indlæg og gæsteindlæg. Bloggen skiftede design i 2011, til en mere funktionel og brugervenlig 2. generation.

I 2010 medførte den populære blog at Kristoffer blev Ekspertblogger på Danmarks største iværksætternetværk amino.dk, hvor han stadig blogger som ekspert indenfor blogs og blogging. Her giver han månedligt tips og tricks til hvordan du kan styrke din virksomhed gennem blogging.

I 2010 kom blogeksperten.dk til verden. Kristoffer deler nu ud af sine mange erfaringer med blogging og de designegenskaber.

Hans mangeårige arbejde med blogs og design, gør ham kompetent til at sætte blogs op til alle former for af virksomheder og privatpersoner og han gør brug af sin store viden indenfor markedsføring og iværksætteri, så han kan vejlede dig hele vejen, med præcis den blog som du ønsker.

Som Amino Ekspertblogger og erfaren blogger, har Kristoffer ekspertisen og erfaringen til at skabe blogs af høj kvalitet til alle tænkelige formål. Kristoffer har et indgående kendskab til de forskellige aspekter omkring blogging og stor erfaring med brug af WordPress, som er det system, vi leverer alle vores blogs med.

Kristoffer ejer også winkwink.dk som sælger sexlegetøj og lingeri. Du kan bla. finde lelo, fun factory, we vibe og mange andre eksklusive sexshop produkter. Der er rigtig mange forskellige sex legetøj produkter som du nok vil finde interessante.

Anna Lilja Steensig – Ansvarlig for drift og opdatering af sociale medier

 

Anna Lilja Steensig er Kristoffers højre hånd på blogseksperten.dk. Hun står for den daglige drift og vedligeholdelse af siden.

Anna bor i Esbjerg og ved siden af sit studie som Sociolog, blogger hun om byen og det at være studerende og tilflytter til Esbjerg på annalilja.dk, som efter hjælp fra Kristoffers ekspertise har opnået et stort antal besøgende om måneden.

Anna står derudover for opdateringer til sociale medier for blogeksperten.dk – medier såsom Facebook og Twitter, hvor hun også er på hjemmebane, som erfaren bruger og it-interesseret.

Kontakt os i dag og få en lille snak om blogs og et uforpligtende tilbud.

Hvis du skulle være på udkig efter en Magento webshop er du velkommen til at kigge forbi Magentoxperten.dk