Min egen blog Kristoffer-Hjerrild.dk

apr 25

I dag vil jeg fortælle lidt om min egen blog og hvordan jeg har brugt den. Bloggen hedder som sagt kristoffer-hjerrild.dk og det er min iværksætterblog hvor jeg fortæller om hvad jeg laver til dagligt og hvordan mine projekter udvikler sig. Fx har jeg i april skrevet lidt om winkwink.dk og hvordan det udvikler sig.

Men udover det skriver jeg også om hvordan det går også privat, tanker, guides, tips osv.

fx skrev jeg lige en lille guide forleden til hvordan man får succes se med sin shop hvor jeg tog udgangspunkt i winkwink.dk.

Jeg har haft min blog siden 2009 mener jeg og jeg har været rigtig glad for den. Tilbage i 2010 havde den faktisk sin “storhedstid” da min primære fokus var min blog og der var ikke ligeså mange iværksætter blogs/sider så det var et lille samlingspunkt for iværksættere med mange gæsteindlæg og det virkede skide godt.

I løbet af 2011 faldt den lidt i trafik da fokus blev i højere grad på andre projekter og færre gæsteindlæg men det har altid været en stor hjælp med en sådan en blog da det ligesom har været min lille base på nettet som altid har været der og nok altid vil være der håber jeg 🙂

Der er stadig godt med besøg som jeg er rigtig glad for følger med og forhåbentlig følger lidt med og bruger de guldkorn jeg sender ud til jer 🙂

Leave a Reply