Magentoxperten.dk – et af danmarks førende webshop bureauer

mar 8

Magentoxperten.dk er i løbet af de sidste 12 måneder vokset til en af Danmarks største e-handelsbureauer med speciale i magento efter firmaet er blevet samlet med base i aarhus med også med lokaler i kolding. Det skyldes bla. ansættelse af flere programmøre med flere års erfaring som har gjort at Magentoxperten.dk i dag har udviklet flere moduler, samarbejdet med de største danske firmaer og hjælper med deres strategiske planlægning.

Udover et voksende team skyldes Magentoxperten’s vækst også at Magento er blevet endnu mere populært end tidligere. Førhen var der mange alternative systemer som så dengang ansås til at være ligeså stærke systemer med i dag er magento vokset fra de andre og har bevist at det er det rigtige system for rigtig mange virksomheder. Fx har virksomheder som winkwink.dk og underwear4men.dk også oplevet en stor glæde af at bruge magento som shop system. Fx har winkwink.dk haft enorm glæde af de frie muligheder for at bygge moduler både på selve shoppen til forbrugeren men også i maskinrummet så ordrebehandlingen kunne forbedres. Derudover er magento kombitibelt med rigtig mange andre systemer så det gør det nemt at snakke med et økonomisystem eller fx fragt system.

Dog er det stadig vigtigt at tilføje at wordpress som fx blogeksperten er lavet i er et bedre system hvis du skal have lavet en simpel firmaside hvor man ikke skal købe noget men blot fremvise sit firma. WordPress er også nemmere at bruge så hvis man er nybegynder er det lidt mere overkommeligt end magento som kan en hel mere hvilket også giver sig selv når det er et shop system og der skal være hele processen med betalinger, forsendelser osv.

Leave a Reply