Magentoxperten.dk – det førende webbureau indenfor Magento

maj 18

Magentoxperten.dk har eksisteret i mere end 5 år og er i dag danmarks førende webbureau specialiseret i Magento. Vi har hovedsæde i Aarhus hvor vi til dagligt sidder 10. Udover det er vi 2 i København og 2 i Ukraine.

Magento er det mest populære webshop systemer i danmark. Det skyldes at system er skalerbart og kan bruges fra virksomheden er i sin første fase af sin eksistens til en større virksomheder med mange ansatte. Fx har flere af verdens førende virksomheder valgt at benytte magento pga. netop dette.

Hos Magentoxperten har vi altid valgt at fokusere på større løsninger da vi med mange års erfaring evner at håndtere mere avanceret opgaver som kræver udvikling fra bunden til en stor løsning som er i tæt sammenspil med fx økonomisystem og andre integrationer som der skal tages hensyn til.

Vi har også allerede lavet de først tests af Magento 2 som kommer til efteråret i en nogle version der er stabile til at tage i brug hos kunder. På nuværende tidspunkt er systemet stadig ustabilet og kræver derfor lidt mere tests før det kan tages i brug. Magento 2.0 kommer til at have en lang række forbedringer som der er store forventninger til da det er længe ventet da magento 1 har nogle mangler som man ser frem til bliver rettet til i den nye version.

Leave a Reply