magento webshop

apr 3

Jeg har efterhånden lavet en hel del magento webshops og nogle af de shops jeg har lavet har været vellykket og virkelig blevet en stor succes mens andre aldrig er blevet til noget særligt men hvordan undgår man at bruge 10.000,- eller mere uden at det hele aligevel falder til jorden 3 måneder senere? Jeg vil her prøve at liste nogle oplagte årsager.

For det første er det en kæmpe hjælp hvis du har lidt indsigt i sagerne og ved de mest grundlæggende ting om at drive en webshop for det vil spare dig for en masse problemer på i år 1 men hvis du ikke har må du jo tage udfordringerne hen ad vejen. Sådan har jeg også gjort det.

En anden god ting er at man ikke spare for meget. Jeg ved godt det er dyrt at komme i gang med en webshop hvis man er ene mand og ikke har millioner på kontoen.. For det kan jo hurtigt koste 50.000,- før man er godt kørende. Fx 15.000,- til webshop, 5.000,- betalingsmodul, lager, udstyr osv. Selvom det kan virke dyrt er utrolig vigtigt man ikke spare for mege for så kan du hurtigt ende med et halvfærdigt koncept som ikke bliver godt nok.

Læg en plan og husk fast at arbejde med SEO for det er i mange tilfælde kilden til succes. Jeg har ofte oplevet at man ikke rigtig har haft styr på SEO og desværre blot har ladet shoppen ligge efter release eller blot adwords og det er altså for dyrt for de fleste som ønsker at skabe en rigtig god online forretning.

Det var et par råd herfra

Vh

Kristoffer

Leave a Reply