Lelo sexlegetøj

maj 2

Når man driver en shop som winkwink.dk er det vigtigt at man har noget godt sexlegetøj og lingeri hvis man også satser på det. Det betyder at man skal have fat i mange af de lækre mærker som findes derude og et af dem er lelo som er et svensk luksus sexlegetøj mærke som har alt fra wand, klassisk vibrator, vibro æg, piske, håndjern og rigtig meget andet som de fleste synes er super frækt og godt.

Derfor har vi på winkwink selvfølgelig købt rigtig meget af deres lelo sex legetøj så alle får mulighed for at købe de gode vibratorer hos os.

Der findes også rigtig mange andre sexlegetøj mærke som kan anbefales. Fx Fun Factory fra Tyskland laver også rigtig meget sexlegetøj i høj kvalitet og fx også en penisvibrator så der er også noget for mænd.

Udover vores lækre sexlegetøj kan jeg fortælle at vi har fået en ny mand i firmaet som skal hjælpe til med den kreative markedsføring på winkwink.dk. Det betyder blandt andet at der vil være mange konkurrencer, sjov og ballade på winkwink så det hele ikke bliver så tørt og kedeligt. Det skal være sjovt at være på winkwink! ikke kun sexlegetøj men også guides, blogs, aktivitet fra brugere og rigtig meget mere!

Vi udvikler også konstant shoppen så der kommer hele tiden nye funktioner og tilpasninger så shoppen nærmest bliver perfekt! Perfekt findes jo ikke rigtig i hjemmeside sprog men det er tæt på her.. Det er så gennemført og lækkert på winkwink.dk. Der er jo også brugt samme skabelon til underwear4men.dk og igen er det lækkert. Dog mangler vi en del finpudsning så den også bliver ligeså lækker!

Leave a Reply