Kristoffer Hjerrild – Ung iværksætter

jun 21

Kristoffer Hjerrild’s blog fylder 6 år og siden starten har der været rigtig mange besøgende på bloggen da den personlige vinkling på iværksætteri har været interessant for rigtig mange iværksættere. Tilbage i 2010-2011 var der også rigtig mange gæsteblogindlæg som gjorde at der var en god viral effekt. I dag er det lidt anderledes hvor det primært er Kristoffer selv der skriver og det er typisk 4-8 gange om måneden at der er noget nyt. Nogle blogindlæg er små ting mens andre er guides og lignende.

Kristoffer Hjerrild som i dag er serie-iværksætter skriver meget om sine 2 virksomheder. Den ene er winkwink.dk som er en af danmarks største sexshops med en millionomsætning og mere end 1500 forskellige sexlegetøj og lingeri at vælge i mellem. Winkwink.dk har eksisteret siden december 2013. Winkwink er på rekordtid blevet en af de mest markante webshops i Danmark med sex legetøj.

Den anden virksomhed er Magentoxperten.dk som har eksisteret siden 2010 og er et webbureau der er specialiseret i Magento webudvikling og design. Derudover vælger flere og flere at få hjælp til deres online markedsføring.

Kristoffer Hjerrild er stadig en ung iværksætter som snart fylder 25 år og kan se tilbage på en snart 10 årig karrier som iværksætter som har budt på mange forskellige koncepter heriblandt webshops, konsulentvirksomheder og mange flere.

 

Leave a Reply