Hvorfor skal man have en blog som webshopejer?

feb 24

Som webshopejer er der mange ting at holde styr på men mange glemmer at udnyttet effekten af en god blog. Herunder ses 3 grunde til at have en blog til sin shop.

Du har liv på dit site

Mange webshops kan virke lidt døde fordi der altid er det samme og her kan en blog i høj grad hjælpe med at bringe nyheder i tekstform hvor man også i en vis grad kan fortælle om diverse tiltag som måtte være aktuelle på det givne site. Fx nye medarbejdere, ny kampage, tips, tricks osv.

Du er godt for SEO

Google elsker tekster og en af de nemmeste måde at skrive tekster på er blog lignende tekster hvor du skal skrive om hvad der sker af nyheder. Du kan jo også skrive et mere afslappet sprog. Det er selvfølgelig op til dig hvordan du vil skrive til læseren. Udover dette kan du lave lidt intern linkbuilding som er godt for SEO.

Det skaber troværdighed

For den lidt usikre kunde kan det være betryggende at fortælle lidt om hverdagslivet så kunden kan sætte et ansigt på hvem der gemmer sig bare shoppen. Husk også gode billeder kan være en stor hjælp.

Fx bruger winkwink.dk som sælger sex legetøj har en blog hvor de skriver dagligt om deres udvikling på shoppen. Både de små ting men også de store

Jeg håber det fik jeg dig overbevist om at en blog er en god ide til din webshop J

Leave a Reply