Skab meromsætning i din forretning, forøg kendskabet til dit personlige brand og styrk

Relationerne til dine kunder!

Leder du efter en billig og effektiv måde til at markedsføre din forretning, dit brand eller webshop eller har du lyst til at have dit eget sted på nettet, hvor du kan dele dine tanker og passion med familie og venner? Kan du svare “Ja” på bare et af spørgsmålene, er vi sikre på, at en blog vil være lige noget for dig!

Hvad er en blog?
Grundlæggende er en blog en ganske almindelig hjemmeside, hvor ejeren placerer indhold efter eget valg.Unikt for blogs er formen hvorpå indholdet præsenteres for den besøgende, der også selv har mulighed for at interagere med ejeren af bloggen. Ejeren af bloggen administrerer sin blog ved hjælp af et brugervenligt administrationssystem, der er tilgængeligt fra alle computere med en internetforbindelse. Derudover kan man tilknytte en række ekstra funktioner til sin blog, som f.eks. nyhedsbrev og notificeringer ved nye indlæg.

Effektiv markedsføring til den helt rigtige målgruppe!
Ved regelmæssigt at tilføje nyt indhold til sin blog, kan man hurtigt tiltrække en fast skare af læsere, der interesserer sig for de emner, man skriver om. Har du f.eks. en webshop, hvor du sælger hundeudstyr, ville du ved hjælp af en veltilrettelagt blog kunne tiltrække en stor gruppe af hundeinteresserede læsere til din webshop. Det er 100% målrettet markedsføring – du får ganske enkelt ikke bedre trafik til din webshop!

Se mere om os på bloggen ung iværksætter