Hvordan laver man et flot design i magento?

apr 14

For at lave et flot design i magento kræver det for det første en gennemtænkt plan over struktur og layout og der er mange elementer at tage højde for. I rigtig mange tilfælde kan det være en rigtig god ide at bygge det ud fra en standardskablon. Dog er det vigtigt at hvis man vælger at bygge det ud fra en skabelon skal det gøres ud fra det rigtige som har mange af de samme elementer som det du selv skal have for det kan også hurtigt være en dårlig ide at ændre en helt masse i en helt anden stilart end det som var hensigten med temaet og derfor kan det hurtigt blive grimt. Så når man bygger ud fra tema er det vigtigt at gøre sig mange overvejelser om det.

Hos Magentoxperten.dk har vi rigtige gode erfaringer med nogle af de temaer der fx kan købes på themeforest men vi hos magentoxperten laver vi også rigtig mange designs fra bunden som laves i photoshop for at lave et 100% unikt design. Det kan være alt fra stilfulde simple til farverige og kraftige designs. Alt efter branche og krav osv.

En rigtig god ting er at kombinere wordpress som er det vi arbejder med magento da man fx har en blog til sin webshop som kan være rigtig godt da det er vigtigt med løbende indhold på siden hjemmeside.

Leave a Reply