hvordan blogger man om fashion?

mar 5

Der findes efterhånden et kæmpe udvalg af fashion blogs, hvor hovedpersonen viser sit tøj frem samt fortæller om deres liv i hverdagen. Hvordan gør man tilsvarende hvis man har en webshop med fashion produkter og ønsker at tiltrække trafik med en interessant blog som mange finder interessant.

Fx bruger Underwear4men.dk som sælger undertøjer herunder boxershorts, sokker og undertrøjer at de bruger deres blog til løbende at skrive nyheder, tips, tricks og meget mere for at skabe aktivitet og personlighed til shoppen så det ikke bare er en stor annonce men mere et sted hvor man ikke nødvendig kun kommer for at købe men for at bliver underholdt eller på anden måde byder ind for læserne. Fx skriver vi om lidt sjovt facts om boxershorts og hvor mange der bliver brugt og samme er gældende med sokker. Fx hvor meget en brugt sokker lugt hvis man bruger den sammen 2 uger i træk.

Der er ingen grænser for hvor kreativ du har lyst til at være og det er ofte det som gør forskellen fra en halv tam blog hvor der blot bliver skrevet om tilbud men i stedet bruger en masse energi på at fortælle og være involverende.

Så gør den personlig så den får lidt liv og er anderledes og lækker frem for kedelig og tør 🙂

Nu hvor jeg forhåbentlig har lavet et blogindlæg som du fandt interessant vil jeg lokke med et afsluttende godt tilbud for  tale helt rent ud af posen. Tilbuddet er 15% rabat på Levis undertøj. Det er både boxershorts, sokker, t-shirts

Leave a Reply