Guides vigtighed – fx Winkwink.dk

apr 15

Som webshopejer af winkwink.dk som sælger sexlegetøj og lingeri gør vi rigtig meget ud af guides da det er enormt vigtigt at kunne informere en potentiel kunde om hvad der er bedst eller hvad vi kan anbefale. Fx har vi på winkwink.dk guides af dildoer, vibratorer, anal sexlegetøj og sexlegetøj til mænd.

Og man kan jo sagtens skrive en masse for man kan jo skrive en masse om hvad man skal tage højde for når man skal beslutte om det skal være vibrator med klitorispirrer eller blot g-punks vibrator. Samme er gældende for produkter til mænd hvor der er nogle med vibration og andre uden. Fx er Fleshlight jo verdens bedst sælgende sexlegetøj til mænd og det kan jo i høj grad beskrives i en sådan guide samt hvordan man får største glæde af det pågældende produkt.

Derudover er det jo noget som gør at kunderne oplever en bedre og service og endnu bedre informeret så du også vil få færre retur pakker da kunder ikke i ligeså høj grad har truffet fejl køb. Fx kan det være at en kunde har købt en for stor dildo eller en vibrator som ikke gjorde hvad kunde havde forventet.

En anden ekstrem vigtig guide som dog ikke er på winkwink.dk kunne være lingeri da man udover en størrelsesguide også kan fortælle lidt om de forskellige typer lingeri for der er jo en del forskellige. Fx G-streng, Bh’er, Korsetter, Kjoler, Lak, Læder, Latex, Catsuits og mange andre lignende lingeri. Fx også strømper kan være vigtigt at få beskrevet.

Som det sidste er det jo også godt på google med en masse tekst da det er jo det som google ser og bruger til at finde ud af hvor godt man skal placeres på google når man søger fx sex legetøj.

Hvis du vil se lidt mere om hvordan vi bruger vores guide på winkwink om bla. sexlegetøj kan du prøve at klikke på linket. Det er også altid godt med mange billeder og andet for at demonstrere da det kan være lidt anstrengende at læse en hel roman ude billeder eller andet som lige giver det lidt mere blikfang!

Ses på winkwink.dk 🙂

Leave a Reply