Google certifikat i hus

jun 28

I denne uge forsøgte vi hos magentoxperten at tage google certifikat da vi efterhånden har arbejdet med google i mange år og så er det jo oplagt at have et bevis for at man også har styr på sine evner 😉 Den store erfaring kommer via SEO arbejde over de sidste år for mange af vores kunder som ønskede en langsigtigt vækstplan til mere omsætning og besøgstal.

Derudover har vi brugt enorm meget energi på at nærstudere de små tal ved winkwink.dk hvor vi konstantarbejder på at videreudvikle sidens struktur og gøre at den optimere så godt som ovehovet muligt. Det er ikke altid nemt at gøre da det kræver meget tålmodighed da resultaterne ofte først viser sig efter flere måneders arbejde med en konkret handlingsplan som skal følges til punkt og prikke.

Adwords certifikatet bliver det næste vi kaster os over da de vi igen har lavet adwords for mere end 40 virksomheder og ved hvordan man får et positivt ud af den investering det er at kaste efter adwords.

Certifikater generelt blevet mere udbredt at benyttes da konkurrencen er skræpet og det er vigtigt at fremhæve at man er det rigtige valg. Derfor findes der også en række Magento certifikater som vi fra august kaster os over da vi igen gerne vil være helt fremme og her kan dette være en hjælpende faktor.

På winkwink.dk som den næststørste sexshop i danmark har vi hele tiden været opmærksomme på vigtigheden for at investere massivt i dette.

Leave a Reply