Fun Factory Vibrator

jan 16

Sexlegetøj er blevet enormt populært de sidste par år og det skyldes i høj grad tyske Fun Factory som den online sexshop Winkwink.dk føre. Deres vibrator og dildo produkter er i høj kvalitet og med stærke vibrationer som en hver kvinde må prøve.

Hvad er en Fun Factory vibrator egentlig?

En vibrator er et stykke legetøj som er til voksen brug som kan fåes i mange forskellige former. Nogle typer vibrator er formet som en penis mens andre vibratorer er mindre da de blot skal stimluere klitoris og derfor også ofte kaldes klitoris vibrator. En vibrator der er formet som en penis kaldes ofte en dildovibrator da dildo er den “imiteret” version af den ægte vare og derved navnet.

Hvad er så specielt ved Fun Factory og hvorfor ikke bare vælge et andet mærke. Ja men der er også rigtig mange andre mærker men Fun Factory har siden begyndelsen i 1996 gang på gang vundet priser og har ramt en gruppe som vil have kvalitet i silikonebaseret materiale som er godt for huden når den skal benyttes intimt. Samtidig er mange af Fun Factory’s sexlegetøj i et prisleje mellem 300-700 som er en fin pris for en god vibrator der skal holde i lang tid 🙂

Hvilke andre typer vibrator er der egentlig?

Andre typer vibratorer er Rabbit vibrator, bullet vibrator, Wand og mange flere

Overvej også at købe en glidecreme til. Gerne pH Neutral. Jeg ved winkwink laver en pH neutral glidecreme som kan anbefales.

Næste gang jeg skriver et blogindlæg bliver det om bondage da det ofte er et spændende og frækt at gøre som et forspil.

Leave a Reply