“Det var mit held, da jeg i sommeren stod og skulle ha’ fat i en wordpress ekspert, og derfor fik Kristoffer Hjerrild anbefalet via mit netværk. Kristoffer er skarp og god til hurtigt at opfange sine kunders individuelle behov. Han er tålmodig, lyttende og giver kyndig vejledning når det er nødvendigt. Hans brug af instrukser via Skype fungerede også rigtig godt. 

Jeg har sidenhen fået rigtig meget ros for det flotte, enkle layout som blogeksperten.dk står bag, og jeg vil til enhvér tid anbefale Kristoffer til andre der skal igang med en ny blog/hjemmeside!“

Mia Winther Sørensen, Iknowyou.dk

 

Jeg kontaktede Blogeksperten da jeg skulle have lavet en blog om generel sejlsport og kampen mod OL i 2012. Efter anbefaling benyttede jeg blogeksperten.dk, da jeg havde brug for at få lavet en komplet blogløsning der var til at betale og hvor jeg både fik design, opsætning, hjælp til brug af WordPress og assistance til brug af sociale medier.

Det tog kun 2-3 uger og hele forløbet har været hurtigt, professionelt og effektivt og jeg er meget tilfreds med samarbejdet.

Jonas Warrer, OL vinder 2008 49’er, Sejlerbloggen.dk


“Vi stod og skulle have flyttet vores modeblog, som i sin tid var lavet i Blogger/Blogspot til WordPress – så vi selv kunne bestemme 100% over vores blog mht. annoncering osv. “Flytningen” har været en rigtig god proces, som vi aldrig havde klaret uden “Blogeksperten” aka Kristoffer Hjerrild – som bl.a. har stået for al flytning af alle indlæggene fra den gamle til den “nye” blog, opbygning af sitet udfra en skabelon, som vi valgte, rådgivning/vejledning af host, anbefaling af tæller på bloggen og mange andre ting. Vi kontaktede Kristoffer tilbage i december og har siden haft rigtig meget mailkorrespondance frem og tilbage med ham – både hverdag, aften og weekend. Vi havde aldrig selv kunnet flytte bloggen og opbygge den på ny, både pga. manglende kompentencer og fordi vi begge har fuldtidsjob. Og Kristoffer – han arbejdede jo for os, mens vi var på arbejde.. Så de bedste anbefalinger herfra!”

Jane Christensen ShopaholicSisters.dk

“Kristoffer fra ”Blogeksperten.dk” har hjulpet mig med opsætning af min nye videoblog og jeg er meget tilfreds med det samarbejde, jeg har med Kristoffer.
Han har på meget kort tid sat min blog op (helt efter mine ønsker) og samtidig været en god sparringspartner i forhold til indhold på siden. Jeg mærkede hurtigt, hans store erfaring med blogs, når han uopfordret kom med masser gode råd.

Tak for super service, Kristoffer!”

 

Gert Rune ironmanone.dk

“Da vi ikke var tilfredse med den blog vi havde og også overvejede at lave en ny hjemmeside, søgte vi efter en som kunne hjælpe os til en rimelig pris.Vi fandt Blogeksperten og Kristoffer på Amino og tak for det.
I løbet af meget kort tid havde vi en blog og meget hurtigt efter et helt website. Kristoffer satte satte sig hurtigt ind i vores behov, han var serviceminded og god til at forklare. Han gav en en følelse af at det er ok at spørge om alt og vi følte os aldrig  dumme. Jeg er sikker på at vi kommer til at lave flere ting i fremtiden.”

Pernille Bigum nordisknaturligvis.dk

“Da jeg stod over for at skulle have min hjemmeside lagt over i WordPress, blev det Kristoffer Hjerrild fra BlogEksperten der fik opgaven. Kristoffer gik hurtigt i gang med arbejdet og fik, trods meget konkrete anvisninger fra mig, løst opgaven hurtigt og meget tilfredsstillende. Det lykkedes Kristoffer at lave en hjemmeside, der lever 100% op til de ønsker jeg havde fra starten. Samtidig var han god til løbende at holde mig orienteret om processen, og kom med flere gode input, til det færdige resultat.
Jeg kan varmt anbefale Kristoffer Hjerrild”
Nanna Herluf Nannaherluf.dk

 “En meget positiv oplevelse. Super hurtig respons fra Blogeksperten.dk. Jeg sidder her med åben mund overdet virkelige gode resultat. Kristoffer forstår at yde god gammeldags kundeservice, som er ved at være en mangelvare i dag.
Kristoffer fangede hurtigt mine ønsker og har formået at lave et suverænt design som fuld ud lever op til mine forventninger. Kan ikke helt forstå at prisen er så lav. Glæder mig til at starte min blog ordentlig op, med dette design som base.
De bedste anbefalinger bliver sendt i Kristoffer’s / Blogeksperten.dk’s retning.

Det er ikke sidste gang Blogeksperten.dk skal lave en blog for mig.

Peter Steffensen auktiontips.com


Kristoffer Hjerrild har hjulpet mig med at sætte præg på min wordpress-blog. Den er optimeret med diverse features, hvilket giver større brugervenlighed og mere trafik. Ikke mindst har anti-spam funktionen gjort siden mere behagelig at arbejde med som admin, og Adsense indhold, sørger nu for at sitet rent økonomisk, kan holde sig selv kørende. Kristoffer Hjerrild har gennem hele forløbet været god til at tage mod respons, og har haft god forståelse for hvad jeg gerne ville opnå med min side. Han har formået at tage konstruktiv kritik til efterretning og levere mere end fyldestgørende resultater – og til meget overkommelige penge!

Site-admin slankepiller.eu


“Jeg kontaktede Kristoffer, da jeg løb ind i problemer ang. min blog www.pcoliv.dk. Jeg havde selv startede med at designe, men det så ikke professionet nok ud. Kristoffer fik hurtigt lavet det om og lært mig hvordan jeg bruger WordPress. Samarbejdet har været hurtigt, effektivt og forståeligt. Det hele tog kun få dage (under en uge). Kristoffer får mine varmeste anbefalinger.”

Nina Theil Ebdahl Pcoliv.dk


“At kalde sig for blogekspert forpligter. Kristoffer fra blogeksperten.dk, lever fuldt ud op til dén titel, hvilket han beviste, da jeg skulle have lavet bloggen babyrabat.dk. Han sætter en ære i at levere et professionelt produkt, og er rigtig god til at komme med ideer til design og opsætning. Men bedst af alt; han er først tilfreds, når kunden er tilfreds, hvorfor han hermed anbefales på det varmeste.”

Helle, babyrabat.dk