Det får du med Blogeksperten..

Lækkert design
Din blog på nettet skal også være pæn at se på! Vi sørger for et design, der matcher din profil og det budskab, du gerne vil sende. Vi lytter til dine ønsker og leverer et design, der passer til din virksomhed, din personlighed,

dit brand eller webshop!

Personlig assistance i op til 3 måneder
Vi hjælper dig sikkert i gang ved bruge af vores personlige assistance. Hvad enten dit mål er at brande dit navn, skabe mersalg i din webshop eller øge opmærksomheden mod din offline-forretning, kan vi hjælpe dig. Vi rådgiver dig i at skrive tekster, der tiltrækker din målgruppe og sender din blog til tops på søgemaskinerne.

Fuld integration med sociale medier
Vi sørger for, at din blog bliver 100% integreret med sociale medier som Twitter, Facebook og Linkedin. Dettesikrer synergi i dit markedsføringsarbejde, så du udnytter de store muligheder, der er ved korrekt markedsføring på de sociale medier. Alt efter dine mål med bloggen, integrerer vi din blog med alle relevante sociale medier.

Webhosting og domæne
Som en integreret del af pakkerne er webhosting og domæne, så din blog er klar fra start. Er du seriøs omkring din blog, er det ikke nok at oprette en gratis blog og få et tilfældigt subdomæne. Du har brug for et godt domænenavn, der dels er optimeret til at placere dig højt på søgemaskinernes resultatsider og dels afspejler din blogs emne. Vi leverer alle blogs med domænenavn og et års webhotel.

Eftersom ikke to blogs og mål er ens, beder vi dig sende os en kort besked om, hvilken type blog du har i tankerne! Vi vil derefter vende tilbage hurtigst muligt med en fast pris, så du ved, hvad du betaler for!

Kontakt os nu