Danmarks største sexshop – winkwink.dk

aug 10

Den danske sexshop winkwink.dk åbner i efteråret i sverige og der er store forventninger til hvordan den fremadstormende webshop vil konkurrer på det svenske marked hvor sexlegetøj også er enormt populært. Efter flere analyser viser det at svenskerne bruger lidt færre penge på sexlegetøj end danskerne og det skyldes formentlig at konkurrencen er skarpere i Danmark og man ser meget eksponering hvor man i sverige er lidt bagefter med sexshops og daglig tale om vibratorer, fleshlights, we-vibe osv.

Winkwink.dk valgte sverige da de så et marked med et stort potentiale som endnu ikke er udnyttet og samtidig er svenskerne på mange måder ligesom os danskere og det gør det nemmere end at vælge lande der har en kultur som er væsentlig anderledes.

Kristoffer Hjerrild som er ejer af winkwink.dk udtalte allerede i begyndelsen af 2015 at man ville arbejde intenst på at komme ind i sverige i 2015 og muligvis også tyskland. Der blev i første omgang sverige som man satser kraftigt på efter at have sat sig tungt på det danske marked med omfattende presseomtale og stærk online markedsføring.

Det har også gjort at man ser færre fysiske sexshops da konkurrencen er for hård til dem og de derfor ender med at lukke. Blot for 8 år siden var der dobbelt så mange fysisk sexshop butikker og svaret kan næsten kun være online handel da de fleste fortrækker at handle diskret og det er bare mere diskret når det gøres bag skærmen i hjemmet end nede i butikken.

Leave a Reply